Romanian Design Week

Scurtă descriere a evenimentului:

Ediția aniversară de 10 ani a celui mai amplu festival de design din România se desfășoară anul acesta, pentru al treilea an consecutiv, la Combinatul Fondului Plastic, spațiu ce reunește o bogată comunitate culturală și creativă.

Tema ce marchează 10 ani de Romanian Design Week este #FORWARD, născută din dorința de a investiga, a testa și a proiecta scenarii pentru un viitor al comunităților creative, al inovației, al sustenabilității prin colaborare și echitabilitate, aflate în slujba dezvoltării orașelor și societăților armonioase. Aceste elemente esențiale ale temei de anul acesta vor fi desfășurate în fața publicului printr-o serie de expoziții și evenimente co-produse cu unele dintre cele mai relevante organizații creativ-culturale de pe plan local, punând bazele unui nou început, bazat pe experiențe, procese și colaborări.

Parteneri și sponsori ai evenimentului dumneavoastră:
Un proiect: The Institute
Prezentat de: UniCredit Bank
Parteneri: IQOS, Absolut, ASAP, Urban Monkey, Art Property Development, Art Property City
Partener transport alternativ: Lime
Susținut de: Regina Maria, illy

Parteneri media ai evenimentului:
Parteneri media strategici: Rock FM, Radio România Cultural, Euromedia, B365.ro
Parteneri media: Arhitext, Designist, Feeder, Art Encounters, Glamour, Igloo, Modernism, Molecule-F, Munteanu, Revista Atelierul, IQads, Zeppelin, Zile & Nopți, Revista Arta, Propagarta, Spot Media, The Woman, Inspirationist, Contemporary Lynx, World Architecture Community

  • Acces: gratuit

  • Orar: 20.00 – 00.00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: Combinatul Fondului Plastic,
    Str. Băiculești nr. 29, București

  • Email: hello@romaniandesignweek.ro

  • Retele sociale: Facebook