Noaptea muzeelor – Memoria păpușilor jucate

Scurtă descriere a evenimentului: 

Noaptea muzeelor – Memoria păpușilor jucate, eveniment organizat pentru a III – a oară de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, va pune în lumina reflectoarelor, pe muzică mixată de DJ, spectaculoasa întâlnire a copiilor, adolescenților și tinerilor cu păpușile care le spun povești la teatru.

Clădirea Colibri se va transforma într-un spațiu interactiv pentru public, în care fiecare sală va spune o poveste inspirată de trecutul și prezentul teatrului, cu elemente de regie, scenariu, muzică, scenografie. Călătoria prin interioarele teatrului va continua apoi cu surprize la fiecare pas, cu jocuri și ateliere creative. Memoria păpușilor jucate pune în valoare colecția de patrimoniu care cuprinde păpuși, elemente de scenografie și documente de la înființarea instituției până în prezent.

Parteneri media ai evenimentului:

SMART Craiova, TVR Craiova, Oltenia 3TV, Oltenia TV, Cuvântul Libertății, Asa e la Craiova, Gazeta de Sud, Gazeta de Dolj, Indiscret în Oltenia, Jurnal de Craiova, Reporter24.info, Stare de Fapt, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Radio Horion, Radio Sud, Radio România Cultural, Radio România Oltenia – Craiova, Oltenia24.ro, Via Oltenia.ro, Tele U Craiova, ZTV, Oltenasul.ro, Craiova Forum, Jurnalul Olteniei, Republica Oltenia, Republica TV, Editie.ro, Lupa mea, Avangardenews.ro.

  • Acces: gratuit

  • Orar: 19:00 – 01:00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)
  • Adresă: Str. Calea București, nr. 56, Craiova

  • Telefon: 0251.416.323

  • Website: teatrulcolibri.ro

  • Retele sociale: FacebookInstagram