Noaptea Muzeelor la Opera Comică pentru Copii

Scurtă descriere a evenimentului: 

Opera Comică pentru Copii continuă tradiția de a participa la programul Noaptea Europeană a Muzeelor, invitând publicul de toate vârstele să descopere lumea nemaivăzută a teatrului, plină de povești și locuri ascunse privirii spectatorilor atunci când ei se află în sală.

După o primăvară în care a adus spectacolele în casele românilor de pretutindeni, prin intermediul aplicației Opera Copiilor, și după o vară bogată în evenimente în aer liber, desfășurate săptămânal la sediu, Opera Comică pentru Copii îi așteaptă pe spectatorii de toate vârstele să descopere – sau să-și amintească – magia sălilor de spectacole și a tuturor spațiilor în care ea este creată înainte de a ajunge pe scenă.

Sâmbătă, pe 14 mai, începând cu ora 19:00, se deschid ușile Operei Comice pentru Copii, iar publicul va lua parte la o vizită interactivă presărată cu surprize muzicale. Lumea spectacolului este fascinantă și plină de secrete ce stau ascunse în spatele momentelor artistice la care luăm parte din scaunul de spectator. Noaptea Muzeelor este cel mai bun prilej să descoperim această lume fantastică.

Parteneri media ai evenimentului:

Magic FM, București FM, Itsy Bitsy, Bucureștii Vechi și Noi, PS NEWS, România Pozitivă, Cărturești, EKA, BookHub