NOAPTEA ÎN MIJLOCUL NATURII

Scurtă descriere a evenimentului:

În cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2022, în data de 14 Mai ora 18.00 va avea loc un manifest de artă vizuală contemporană organizat de Muzeul Cinegetic al Carpaților Posada. Viziunea artistică  se înscrie sub semnul unui dramatism simbolic accentuat și regizat în cadrul unei atmosfere deosebite și în același timp misterioase care planează în jurul trofeelor cinegetice. Coordonata conceptuală este formată din binomul creație- extincție, viață și moarte, mișcare circulara și morbiditate inertă, sus și jos, gol și plin.

Mai departe de sensul și discursul particular al fiecărei lucrări expuse, există o sinergie între arta taxidermiei și a creațiilor artistice.

Vor expune artiștii : Darie Dup, Lucian Țăran, Adela Bonaț, Liliana Marin, Iulian Vârtopeanu și Simona Antoniu.

Curator: Simona Mărgărit- Antoniu.

De asemenea, va fi deschisă publicului expoziția permanentă cinegetică, expoziția temporară “100 de ani de silvicultură în România”, expoziția cu tematică „Arme orientale, occidentale, balcanice” și expoziția  „Ecosistem de baltă”.

Vizitatorii vor avea parte de un tur ghidat la ora 20.00.

Parteneri și sponsori ai evenimentului:
R.N.P Romsilva, Agenția Moldsilva, Facultatea de silvcultură si exploatări forestiere Brașov

  • Acces: gratuit

  • Program de vizitare de Noaptea Muzeelor:  18.00 – 23.00

  • Adresă: R.N.P.- Romsilva-Muzeul Cinegetic al Carpaților ,,Posada” R.A., Str.Posada, nr.11, localitatea Comarnic, Jud. Prahova

  • Telefon: 0244.392.188

  • E-mail: info@muzeulcinegeticposada.ro

  • Retele sociale: Facebook