CSWeek

Scurtă descriere a evenimentului:

De la ora 20:00, Galateca are loc Seara de Film inclusă în Bucharest Art Film Festival, ce se desfășoară în cadrul expoziției principale din CREATIVE SUSTAINABILITY WEEK 2022, un proiect inițiat de galerie și Asociația Culturală Neo Art Romania, prima manifestare de anvergură ce are ca scop să aducă împreună comunități diferite, creativi, mediul corporate, publicul larg, activiști și ONG – uri pentru a prezenta inițiative sustenabile pozitive, studii de caz și exemple de bună practică, reunite pe o platformă internațională.

CSWeek are o componentă online și offline. Online, platforma colectează informații și resurse legate de sustenabilitate generând un pilot pentru Rețeaua Română de Sustenabilitate Creativă . Offline, în perioada 12-21 mai, CSWeek desfășoară o serie de expoziții și evenimente, în spațiile exterioare ale partenerilor, spații stradale și în expoziția centrală de la Galeria Galateca.

Între Între 12 si 21 mai, în cadrul CSWeek se derulează cele 5 secțiuni principale: film, demonstrații, conținut educațional, expoziții și tururi artistice + experiențe AR prin tot orașul, în locații precum Arcub, Creart, Muzeul Național al Literaturii Române, pe Calea Victoriei, Efden, harta locațiilor o regăsiți pe www.CSWeek.ro, ulterior instalațiile de artă putând fi vizitate până pe 19 iunie.

Parteneri media ai evenimentului:
Radio Guerilla, Metropola TV, modernism.ro, Biz, Agenția C’Arte, Propagarta

  • Acces: gratuit

  • Orar: 19.00-24.00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: Galeria Galateca, CA Rosetti nr. 2-4, sector 1
  • Telefon: 0787.777.878

  • Email: galerie@galateca.ro

  • Website: www.galateca.ro

  • Retele sociale: Facebook & Facebook CSWeek