Noaptea EFdeN Sustainable City

Scurtă descriere a evenimentului: 

EFdeN este o echipă multidisciplinară, formată din peste 60 de voluntari, care dezvoltă proiecte și tineri. Principalele obiective ale echipei sunt legate de: sustenabilitate, schimbări climatice, educație și mediu. Proiectele EFdeN au câștigat peste 50 de premii naționale și internaționale.

EFdeN vă așteaptă în primul prototip de oraș sustenabil din România, un spațiu de 4000mp, în care veți găsi modele de bune practici pentru orașele în mărime naturală.

Conceptul EFdeN Sustainable City a pornit de la 8 zone dedicate celor mai importante probleme urbane, unde studenții și comunitatea au venit cu soluții ce pot fi preluate, așa că puteți să vă inspirați și voi.

Totodată, în timpul evenimentului vrem să vă dezvăluim de ce este Casa EFdeN Signature atât de specială și ce premii și certificări a obținut prin efortul și dedicarea echipei.

Parcursul EFdeN continuă anul acesta cu o nouă competiție. În calitate de finaliști în competiția Solar Decathlon Europe 2021/2022 (Wuppertal, Germania), prima ediție care abordează regenerarea fondului construit existent,  EFdeN se pregătește pentru o nouă provocare: construcția EFdeN VATRA, care poate fi o soluție pentru rezolvarea problemelor din orașele post comuniste. Prin macheta prototipului puteți experimenta algoritmul prin care acesta poate fi compartimentat în funcție de nevoile utilizatorilor.

Parteneri media ai evenimentului:

Biz, Pria event, Share Architects, Green Report, Investenergy, Energynomics, Smarticity, Evensys, Urbanizehub

  • Acces: gratuit

  • Orar: 20.00 – 03.00 (ora anunţată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator).

  • Adresă: Bulevardul Pache Protopopescu 66

  • Telefon: 0734214227

  • Email: stefan.dobre@efden.org       

  • Website: efden.org
  • Retele sociale: FacebookInstagram