Expoziția-concurs Fashion ME. Ediția ECO 2022

Scurtă descriere a evenimentului:

Expoziţia Fashion ME. Ediţia ECO 2022 prezintă, între 9 şi 15 mai 2022, la ARCUB Hanul Gabroveni, creaţii ale elevilor de liceu din România ce explorează tema materialelor reciclabile în fashion.

Lucrările prezentate în expoziţie au fost selectate în urma unui open call lansat în luna aprilie de Premium Edu, organizatorul proiectului. „Nu am limitat în niciun fel creaţiile. De la ţinute vintage trezite la viaţă, la piese vechi cărora li s-a dat o nouă întrebuinţare, propunerile înscrise în concurs uimesc prin originalitate,” declara Mihaela Haiduc, unul dintre organizatorii Fashion ME.

Expoziţia prezintă creaţii realizate atât de elevii de la liceele de artă, cât lucrări realizate „amatori”, de tineri de la liceele teoretice şi tehnologice din ţară. Printre lucrările expuse la ARCUB Hanul Gabroveni fac parte obiecte de design vestimentar realizate din materiale reciclabile, crochiuri şi colaje, lucrări de graphic design şi fotografie de modă în tematica concursului.

În cadrul expoziției de la ARCUB Gabroveni vor fi expuse, de asemenea, lucrările de portofoliu ale absolvenților Premium Edu, care au ajuns să studieze la universități de prestigiu din lumea întreagă.

Vernisajul expoziției va avea loc pe 9 mai 2022, de la ora 18.00. Expoziția-concurs Premium Edu poate fi vizitată zilnic, la ARCUB Gabroveni din strada Lipscani 84-90, între orele 12.00 și 19.30. Expoziţia Fashion ME. Ediţia ECO este inclusă în circuitul ediţiei din acest an al Nopţii Muzeelor din Bucureşti din 14 mai. Începând cu ora 18.00 până la ora 2.00, expoziţia rămâne deschisă vizitatorilor de la Noaptea Europeană a Muzeelor.

Toate lucrările înscrise în concurs vor fi prezentate în galeria online a expoziţiei de pe site-ul www.premiumedu.ro.

Parteneri și sponsori ai evenimentului dumneavoastră:
Organizator – Premium Edu; Parteneri – Primaria Capitalei prin ARCUB, B. H. M. S, Bosch Romania, Generali
Parteneri media ai evenimentului:
Agerpres, Spotmedia, STB, IQ Ads, Smark, Radio Guerilla

  • Acces: gratuit

  • Orar: 18:00-02:00 (ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator)

  • Adresă: HANUL GABROVENI, Strada Lipscani Nr 84-90, sect 3 Bucuresti

  • Telefon: 021. 795.36.02

  • Email: secretariat@arcub.ro
  • Website: www.arcub.ro

  • Retele sociale: FacebookInstagram
  • Link eveniment: Premium Edu